Ünzile KARASU - Müdür

Ankara/Bala doğumludur. 2005 yılında Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu/Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretimi alanında yüksek lisans yapmıştır.

2006 yılında Zonguldak/Merkez İlköğretim okulunda öğretmenlik görevine başlamıştır. 2008 yılında İstanbul/Ümraniye Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde öğretmen; yine aynı lisede görevlendirme Müdür Yardımcılığı, Ümraniye Erkut Soyak Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcılığı ve Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde kısa bir süre Müdür Vekilliği görevlerinde bulunmuştur.

Amasya’ya tayin yoluyla gelmesinin ardından 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Amasya Şehit Ferhat Erdin Spor Lisesinde öğretmen olarak görev yapmıştır.

10 Kasım 2023 tarihi itibariyle okulumuzda Müdür olarak görev yapmaktadır.